Niet zeker of je het examen gaat halen?

Je bent het overzicht een beetje kwijt
Je weet niet zeker of je het allemaal snapt
Je vindt de examenstof moeilijk
Je hebt een deel van de examenuitleg gemist

Die examenstress is nergens voor nodig.

Wij hebben inmiddels al meer dan 10.000 leerlingen geholpen bij de voorbereiding op hun eindexamen.

8,4

10996 beoordelingen

94%

Beveelt ons aan

Examentraining voor tijdvak 2

We herhalen in korte tijd alle examenstof
Krijg handige strategieën en stappenplannen
Oefen het beantwoorden van examenvragen

Download de checklist voor het

examen 2023

Download de checklist voor het examen 2023

Gestructureerde examenvoorbereiding
Overzicht voor tijdens het leren
Bekijk of je alle examenonderwerpen begrijpt

Veelgestelde vragen

Waarom bij Eindsprint training volgen?

Je kunt bij Eindsprint een examentraining op centrale locaties in Nederland volgen. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat we elke leerling veel aandacht kunnen geven. We werken daarom in hele kleine groepjes van maximaal zes leerlingen. Je krijgt bij je training een samenvatting en een oefenboek van de gehele examenstof die je na de training mee naar huis mag nemen. Leerlingen zijn erg tevreden over de examentraining en beoordelen ons tussen de 8 en de 9.

Wie geeft de examentrainingen?

De examentrainingen worden gegeven door examentrainers. Deze examentrainers zijn veelal universitaire studenten die goed kunnen lesgeven. Deze studenten hebben zelf niet al te lang geleden hun eindexamen gemaakt en staan dicht bij de belevingswereld van leerlingen. In een klein groepje bespreek en oefen je samen met je examentrainer alle examenstof. Het kan dus zijn dat je natuurkunde examentraining krijgt van een student natuurkunde of van iemand die op de lerarenopleiding natuurkunde zit. Al onze examentrainers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en motivatie. Voordat examentrainers bij ons aan de slag gaan doorlopen ze een trainingsprogramma.

Wordt alle eindexamenstof besproken?

Tijdens de examentraining wordt in principe alle belangrijkste examenstof besproken. Omdat we in kleine groepjes werken is er tijd om langer stil te staan bij onderwerpen die je lastig vindt en kunnen we snel door als je bepaalde onderwerpen al goed onder de knie hebt. Op de laatste dag is er vaak ook tijd om onderwerpen die lastig waren extra te herhalen of een (gedeelte van) een heel oefenexamen te maken.

Kun je de examentraining weer annuleren?

Examentrainingen kun je tot 14 kalenderdagen voor de start van een examentraining kosteloos annuleren. Bij annulering korter dan 14 kalenderdagen voor de start ontvang je geen restitutie van het overeengekomen lesbedrag.

Je kunt een examentraining alleen schriftelijk annuleren via e-mail of WhatsApp. Telefonisch kunnen we geen annuleringen verwerken.