Informatie examen

Het examenjaar is een spannende periode. Je maakt in mei de grootste en belangrijkste toetsen uit je leven. Om je te helpen hebben we verschillende informatieve artikelen voor je geschreven die jou helpen bij je voorbereiding op de school- en eindexamens.

Onderwerpen

Veelgestelde
vragen

Eindsprint team

Heb je een vraag?

Daar zijn we voor! WhatsApp of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via 085 - 3031157.

Waarom kies ik voor eindexamentraining bij jullie?

Wij doen het net even anders dan anders. Zo zijn onze trainers geen docenten maar studenten en houden we de groepen klein. En dan ook écht klein. Je volgt de training namelijk met maximaal 5 andere leerlingen. Dat betekent:

  • Meer persoonlijke aandacht. De trainer beantwoordt individuele vragen, pakt specifieke problemen aan en volgt jouw voortgang op de voet. Er is simpelweg meer tijd om één-op-één met je aan de slag te gaan.

  • Meer interactie. We gaan voor een open sfeer waarin ruimte is om te discussiëren, ideeën uit te wisselen en elkaar vragen te stellen. Je leert dus niet alleen zelf of van de trainer, maar ook van elkaar.

  • Meer vertrouwen. Hoe kleiner de groep, hoe comfortabeler het is om persoonlijke uitdagingen op tafel te leggen. En ja, in één weekend tijd zien we vaak een hecht clubje ontstaan dat elkaar ondersteunt en motiveert. Zo ga jij met meer vertrouwen en minder stress het eindexamen in!

Hoe ziet een trainingsdag eruit?

We werken beide dagen met vier trainingsblokken van 1,5 uur. Om de energie erin te houden, wisselen we elk trainingsblok af met een pauze. ‘s Ochtends en ‘s middags heb je tussendoor 15 minuten om wat te snacken en drinken, voor de lunch trekken we een half uur uit.

Behandelen jullie alle examenonderwerpen tijdens de eindexamentraining?

De trainer behandelt de belangrijkste examenstof die jij nodig hebt om te slagen. En omdat we met groepen van maximaal 6 leerlingen werken, is er genoeg tijd om langer stil te staan bij de onderwerpen die je lastig vindt. Geloof ons, jij weet straks alles om jouw eindexamen te rocken!

Wie gaat de eindexamentraining geven?

Geen docent, maar een student die kort geleden met hetzelfde bijltje heeft gehakt. Dat is fijn, want deze student begrijpt precies waar jij tegenaan loopt en beheerst de stof beter dan wie dan ook. Volg je bijvoorbeeld de eindexamentraining natuurkunde, dan is jouw trainer een student natuurkunde of iemand die de lerarenopleiding natuurkunde volgt.

Kun je de examentraining weer annuleren?

Ja, dat is zeker mogelijk. Tot 14 kalenderdagen voordat jouw examentraining begint, annuleer je kosteloos. Doe dit altijd schriftelijk, via een e-mail of in een WhatsAppje naar 085-3031157. Annuleer je later dan deze termijn, dan brengen wij de kosten alsnog in rekening.